Navigation


Nicotine

De meeste mensen in contact komen met de nicotine via snuiftabak. De snuff inademing van rook is een zeer effectieve manier om nicotine te nemen, omdat de longen zijn organen die gespecialiseerd zijn in de gasuitwisseling met het bloed, het oppervlak nat weefsel zuurstof-of nicotine-direct contact met de bijdrage bloed. DeNicotine roker absorbeert tot 95% van de nicotine geïnhaleerd. Het feit dat de roker de hartslag en de bloeddruk te verhogen door minuten na de eerste inhalatie, een idee van de snelheid geeft waarmee het geneesmiddel wordt verspreid door het hele lichaam. U kunt ook nicotine, wanneer u contact opneemt met rokers.Verslaving

Nicotineverslaving produceert een heel sterk, wat resulteerde in mensen die stoppen met roken een sterke mate van angst. De drang om te roken voorafgaat emotionele nood, prikkelbaarheid, rusteloosheid, depressie en moeite met concentreren. Fysiek is er een daling is er een daling van de bloeddruk en hartslag, en veranderingen in de spijsvertering en slaapstoornissen. Nicotineverslaving kunnen worden overwonnen, herstellen de meeste van de effecten.Manufacturing

Nicotine is verkregen uit de gedroogde bladeren van de plant snuiftabak (Nicotiana tabacum). De bladeren bevatten tussen de 2 en 8% van de nicotine, dat kan worden opgevat als een olieachtige vloeistof, kleurloos of geelachtig. Heeft een doordringende en aanhoudende onaangename geur en smaak sterk. Nicotine is gebruikt als insecticide, maar gezien de risico's, is vervangen door veiliger stoffen.

 

Risico's

Nicotine werkt in op de zenuwen gestimuleerd door acetylcholine, een neurotransmitter. Omdat deze zenuwen zijn verspreid over het hele lichaam, inclusief de hersenen en het autonome zenuwstelsel, kunnen de effecten van nicotine worden wijdverbreid en gevarieerd. Nicotine stimuleert de bijnier aan adrenaline en noradrenaline produceren, het geven van een stijging van de bloeddruk en hartslag, en een samentrekking van de slagaders. Het verhoogt ook de concentratie van vetzuren in het bloed. Deze zuren stimuleren bloedplaatjes agressie, eerste fase van trombusvorming. Nicotine niet alleen direct leiden tot hart-en vaatziekten, maar kan leiden tot andere ongewenste neveneffecten. Er is ook geen twijfel dat roken nicotine snuff kan leiden tot angina pectoris aanvallen bij patiŽnten die lijden aan deze ziekte. Het is bekend dat ook de alvleesklier aantast, nicotine vermindert de hoeveelheid van pancreatische afscheiding, en dus, rokers hebben de neiging om vaker dan darmzweren lijden. Nicotine ook de frequentie van brandend maagzuur en indigestie toeneemt, ontspant de spieren genoemd cardiale sluitspier, die normaal gesproken voorkomen voedsel en maagsappen terugstromen in de slokdarm.

Tijdens de zwangerschap de foetus kan worden beÔnvloed, is het gevonden sporen van nicotine in het vruchtwater van moeders die roken, kan leiden tot aangeboren hartafwijkingen. In dierstudies, hoge doses van nicotine produceren foetale afwijkingen. U kunt ook indirect invloed op de foetus door het verhogen van afgifte van oxytocine door de moeder, samentrekkingen van de baarmoeder ontstaan, afnemende bloedtoevoer naar de baarmoeder om het placentaire bed.

Nicotinevergiftiging in zijn zuivere vorm is dodelijk en wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid het produceren van een hartstilstand binnen enkele minuten. Minder ernstige vergiftiging veroorzaakt misselijkheid, maagpijn, diarree, duizeligheid, verwardheid, slechthorenden en visie, syncope, epileptische aanvallen, en zweten. Chronische vergiftiging, die in ieder roker, lokale irritatie van de luchtwegen en indigestie, evenals spijsverteringsstoornissen, bloedvat samentrekking, een verhoogde bloeddruk.

 


Talen

Spaanse Engels Duitse Franse Russische Japans
Portugese Zweeds Italiaanse Nederlandse Griekse Chinees

Reclame


Amsterdam WeatherAndere drugs


Links