Navigation


Amfetamine

Als het decennium van de 30 gevonden amfetamines dacht dat hij een wondermiddel gevonden. Hij al snel bleek dat een verhoogde lichamelijke en intellectuele prestaties, genezen van een depressie, helpen inAnfetaminas gewichtsverlies plannen om eetlust te onderdrukken. Na verloop van tijd begon hij in te zien dat hun lange-termijn-effecten schadelijk zijn, vooral omdat ze gewoonte geproduceerd. De persoon die gebruikt worden steeds hogere doseringen nodig zijn om dezelfde effecten te bereiken en begon aan diverse mentale en lichamelijke ziekten rechtstreeks veroorzaakt door de amfetaminen te ontdekken. Momenteel in de geneeskunde gebruikt is zeer beperkt voor bepaalde ziekten.

Is chemisch verwant is aan adrenaline, een hormoon stimulerende ons lichaam vrijkomen als reactie op situaties van stress, zoals angst, opwinding of lichamelijke activiteit.

De belangrijkste actie van amfetaminen wordt uitgevoerd op de hersenen, de persoon is alerter, in staat om meer oefening uit te voeren, zelfs beschreven een toename van de mentale prestaties. Studies zijn gepubliceerd waarin sprake is van een toename in IQ van 8 punten op het gemiddelde.Recept

Amfetaminen werden hoofdzakelijk gebruikt voor narcolepsie, een zeldzame aandoening waarbij de patiënt de neiging om voortdurend slaap te behandelen. Later worden gebruikt waren gestegen en zijn gebruikt om depressie en de ziekte van Parkinson en de behandeling van enuresis nocturna en hyperactieve kinderen te behandelen. In deze, paradoxaal genoeg, amfetaminen een kalmerend effect hebben, waardoor ze makkelijker aan te passen.

In de jaren vijftig werden gebruikt als eetlustremmers, dwz chemische stoffen die daling eetlust en gewichtsverlies bevorderen. Aanvankelijk was er grote euforie en klakkeloos voorgeschreven. Snel begonnen ze te horen kreten van alarm, maar helaas toen het begon om actie te ondernemen en er waren duizenden mensen verslaafd aan amfetamines, vooral vrouwen. Met hen is er geen lichamelijke afhankelijkheid van andere drugs, maar er zijn belangrijke psychische stoornissen als er een abrupt staken. Beschreven als een ernstige daling van de stemming, vermoeidheid en toegenomen buitenlandse eetlust en slaapstoornissen. Het belangrijkste gevolg is een diepe depressie die zich voordoet in alle gevallen.Risico's

In de jaren 60 begon een aura te ontwikkelen rond de amfetamine is uitgegroeid tot een cultureel kenmerk van onze samenleving. Toen begon het produceren en verspreiden van illegaal in pil en injecteerbare vormen. Jonge instabiel. Misfits, op zoek naar een ontsnapping amfetaminen in de samenleving waarmee ze het oneens. Zoals is gebeurd met andere geneesmiddelen, en vooral de prijs, de beschikbaarheid ervan in apotheken verslaafden die in vele gevallen werden gedwongen om misdaden te plegen. Mensen die verslaafd raken aan amfetaminen zijn gunstig te stemmen om agressief en gewelddadig gedrag alsmede ongevallen te ontwikkelen. Ze hebben de neiging om intellectuele blokkades die verschillende soorten hallucinaties veroorzaken. Chronische afhankelijkheid kan leiden tot symptomen die lijken op schizofrenie. Symptomen van acute vergiftiging zijn hoofdpijn, tremoren, rusteloosheid, spraakzaamheid, hartritmestoornissen, zweten en darm stoornissen. In extreme gevallen, epileptische aanvallen, bewustzijnsverlies en zelfs cerebrale bloedingen.

 


Talen

Spaanse Engels Duitse Franse Russische Japans
Portugese Zweeds Italiaanse Nederlandse Griekse Chinees

Reclame


Amsterdam WeatherAndere drugs


Links