Navigation


LSD

Lyserginezuurdiethylamide, beter bekend onder de afkorting in het Engels LSD is een hallucinogene drug, die doses, produceren krachtige effecten. Tijdens een "trip" (reis) kunnen nemen van acht tot 24 uur, de persoon Voert een surrealistische wereld van felle kleuren en een veelheid van verwarrende gedachten kunnen sensanciones variëren van vreugde en euforie meer intense gruwelijke gedachten van angst en vrees.
lsdRecept

Gedurende vele jaren was dietilalamida zuur diethylamide of LSD, alleen bekend bij een klein aantal psychiater of psychotherapeut, die vond een aantal het gebruik van IT in de studie van ziekten mentaal. Echter, in de jaren zestig, als gevolg van de propaganda voeren op het feit dat LSD kan zorgen voor een "beter begrip van het innerlijk, drugsmisbruik verspreidde zich snel. Geen Echter, is het gebruik van dit geneesmiddel aanzienlijk gedaald vandaag, hoewel nog steeds werkzaam bij Veel sommige jongeren.

Tegenwoordig wordt de meeste LSD illegaal geproduceerd, het verkrijgen van een paar gram drugs, enorme hoeveelheden geld op de zwarte markt.Manufacturing

Pure LSD is een beetje smaakloos en kleurloos, die wordt verkregen uit een schimmel moederkoren. Eens gesynthetiseerd, verdund duizenden keren met water, het mengen van kleine hoeveelheden van LSD opgelost in water, samen met een inerte basis vormen van gekleurde tabletten of pillen van ongewone vormen of omdat ze land druppels in het verbruik van suiker.

Moederkoren is het mycelium van een schimmel, Claviceps purpurea, die groeit op bepaalde grassen, vooral op rogge. Verontreiniging van de plant wordt gedaan door het stigma op het moment van bloei, en de schimmel groeit in de eierstok waar ze een grote sclerotium vorm, of ergot-zwart, ter vervanging van zaaizaad en die verschillende stoffen op de aard van de alkaloďden, waaronder de ergotoxine en ergotamine.

 

Risico's

LSD werkt door het veranderen van de manier waarop berichten worden verzonden tussen verschillende hersencellen. Sommige overprikkeld brein zenuwbanen. Zintuiglijke of zintuiglijke berichten uit de ogen, oren en andere zintuigen krijgen geen filter, het vrijgeven van torrents van informatie bewust te maken van gebieden hersenen. Die ideeën of concepten, die normaal afzonderlijk zouden worden opgeslagen in de hersenen zijn verbonden, soorten veroorzaakt grote mentale associaties. Ook in het onbewuste herinneringen kunnen olvidades opnieuw, nu met grote helderheid en duidelijkheid in de geest van het individu.

Van de fysieke oogpunt kan het medicijn leiden tot misselijkheid, duizeligheid, tremoren, ongecoördineerd en als mydriasis of uitbreiding van de leerlingen van de ogen van mensen die voortdurend moeten rennen.

De LSD heeft geen lichamelijke verslaving, in de zin dat degenen die regelmatig consumeren, niet fysiek worden cuandola ziekteverlof genomen. Echter, de effecten van een "trip" zeer gevaarlijk zijn. Vaak degenen die gebruik maken LSD hebben vaak ernstige sociale of persoonlijkheid problemen en risico lopen op te vertrouwen Drug psychologisch.

LSD wordt in het algemeen als een non-toxische (niet giftig) stof beschouwd (zie tabel aan de rechter zijkant). Exacte gegevens over doses die voor de mens giftig of dodelijk zijn niet in de medische literatuur voorhanden. Op basis van gegevens bij dieren, komt men op een geschatte LD50 van 0,2 milligram per kg lichaamsgewicht.Voor een gemiddeld persoon met een gewicht van 75 kg komt dit neer op een dosis van 15 mg, circa 100x de “normale” dosis. Omdat 15 mg qua volume nog steeds een kleine hoeveelheid is, valt accidentele overdosering niet uit te sluiten. In de praktijk is het aantal gebruikers dat met een overdosis in het ziekenhuis belandt, vergeleken met andere drugs, zeer klein. De stof wordt door de lever snel afgebroken; halfwaardetijd 2,5 uur. Na een etmaal is de stof vrijwel volledig uit het lichaam verwijderd.

 


Talen

Spaanse Engels Duitse Franse Russische Japans
Portugese Zweeds Italiaanse Nederlandse Griekse Chinees

Reclame


Amsterdam WeatherAndere drugs


Links